Skip to content

Het juiste personeel voor uw openstaande functie vinden is een intensieve en tijdrovende klus. Daar komt Rensie Flex om de hoek kijken. Wij plaatsen de perfecte match bij uw bedrijf, zodat u zich kunt focussen op uw onderneming.

Rensie Flex plaatst hét best passende talent bij uw onderneming

Aangenaam, wij zijn Rensie Flex. Een ervaren en professioneel bedrijf waar persoonlijke benadering en kwaliteit voorop staan! Wij houden constant de trends binnen de arbeidsmarkt in de gaten en spelen hierop in. Begeleiding en service, dat is voor ons belangrijk. Onze deskundigheid en flexibiliteit gaan samen met een scherp tarief voor u, de opdrachtgever, en goede arbeidsvoorwaarden voor uw medewerker.

DE VOORDELEN VOOR U?

De medewerker komt bij uw onderneming werken, maar is in dienst bij ons, Rensie Flex. Dit betekent dat…

  • Uw onderneming geen extra medewerker op de loonlijst heeft staan.
  • Alleen de gewerkte uren worden in rekening gebracht.
  • De medewerker kan flexibel worden ingezet op de momenten dat het nodig is voor het bedrijf.
  • Er is geen risico bij ziekte.
  • Wij verzorgen de afdrachten van de sociale premies aan de Belastingdienst.
  • Als NEN gecertificeerd uitzendbureau dragen wij de verantwoordelijkheden en risico’s van het juridisch werkgeverschap, en kunt u hier als werkgever niet voor worden aangesproken.
  • Wij zorgen voor continuïteit door voor eventuele vervanging van de medewerker zorg te dragen.

Persoonlijke begeleiding en service

Als een flexwerker via Rensie Flex bij uw bedrijf komt werken, begeleiden wij dagelijks de medewerker om te zorgen voor een gemotiveerde medewerker, die zijn competenties zo goed mogelijk benut. Ook onderhouden wij regelmatig contact met elkaar over het functioneren, de motivatie en de prestaties van het talent.

Goed bereikbaar, ook buiten kantooruren

Rensie Flex staat altijd voor u klaar, ook buiten kantooruren. Onverwachts kan het voorkomen dat u wordt geconfronteerd met personele vraagstukken. Dan zijn wij gewoon bereikbaar en doen wij onze uiterste best u van dienst te zijn.

NIEUWSGIERIG WAT RENSIE FLEX VOOR UW ORGANISATIE KAN BETEKENEN?

Heeft uw bedrijf behoefte aan (flexibele) talenten om in te zetten, maar is het behouden van focus op uw eigen onderneming belangrijk? Dan schiet Rensie Flex te hulp! Stuur ons een e-mail als u vrijblijvend meer informatie wil hebben of neem telefonisch contact op om een afspraak te maken. Wij verdiepen ons in uw onderneming en zoeken de best passende medewerker voor uw vacature.

Back To Top