Skip to content

Een persoonlijk, betrouwbaar en professioneel uitzendbureau, dat is Rensie Flex.

Een ervaren team met veel ambitie

Wij zijn een ervaren, professionele organisatie en bieden als geen ander persoonlijke service en begeleiding. Rensie Flex is betrokken en deskundig. Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden voor de medewerker en een aantrekkelijk tarief voor onze opdrachtgevers.

Wij hebben de ambitie om voor iedereen een passende plek of flexibele medewerker te vinden. Op onze website kun je waar en wanneer je wilt onze vacatures bekijken. Schrijf je in om een baan te vinden. Of maak een afspraak als u op zoek bent naar de juiste werknemers.

De kracht van Rensie Flex

Onze kracht is de persoonlijke benadering:

  • Persoonlijk begeleiden van medewerkers.
  • Persoonlijk advies geven aan onze opdrachtgevers.
  • Persoonlijk betrokken zijn bij het plaatsen van de medewerker.

Hoe wij een match vinden en maken?

Dat doen wij aan de hand van de competenties van het talent en de gevraagde ervaring van de opdrachtgever. Daarnaast nemen wij ook de ambities van het talent en doorgroeimogelijkheden binnen de functie mee. Wij zien kansen voor de toekomst!

De voordelen van het inschrijven bij Rensie Flex?

Nou, dat zijn er wel een aantal. Team Rensie Flex heeft de belangrijkste voordelen voor jou op een rijtje gezet:

  • Stuur jouw cv naar ons op en dan gaan wij aan de slag om dé perfecte plek voor jou te vinden. Zodra wij iets voor jou hebben gevonden neemt Rosa contact met je op.
  • Wij hebben beschikbare vacatures in verschillende sectoren. Grote kans dat wij een passende functie voor je hebben!
  • Persoonlijk begeleiding, dat doen wij standaard.
  • Weet je niet waar je moet beginnen? Geen probleem! Wij leggen graag uit hoe wij te werk gaan. Zo kunnen wij samen een uitdagende baan voor jou vinden.
  • Rensie Flex is altijd in de buurt. Wij vinden de leukste, uitdagende banen bij jou in de buurt. Zo kom jij te werken bij top werkgevers uit de regio.
  • Jouw onderneming geen extra medewerker op de loonlijst heeft staan.

Misschien ben jij wel de perfecte match met de juiste competenties, motivatie en ambitie en ga jij binnenkort een nieuwe uitdaging aan. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Schrijf je nu in!

Op zoek naar een flexibel talent voor uw onderneming?

Rensie Flex vindt dé perfecte match voor uw openstaande functie. Zo blijft de focus op de groei van uw bedrijf en gaan wij op zoek naar de passende kandidaat. Wij maken graag een afspraak om alle mogelijkheden te bespreken die Rensie Flex u kan bieden.

Maak kennis met het Rensie Flex team

Back To Top