Skip to content

KENNISMIGRANTEN NEDERLAND

Nederland is een land waar veel bedrijven op zoek zijn naar hoogopgeleid personeel, vooral op het gebied van IT, techniek en laboratoria. Helaas is het steeds moeilijker om deze functies binnen Nederland en Europa te vervullen. Daarom kijken veel bedrijven buiten de Europese grenzen om hoogopgeleide migranten aan te nemen. Rensie Flex is een erkend referent bij de IND en biedt een versnelde toelatingsprocedure voor kennismigranten van buiten de EU. In samenwerking met moederbedrijf Flexible Human Services zorgt Rensie Flex niet alleen voor een soepel proces, maar ook voor huisvesting en vervoer van de kennismigranten. In deze tekst zullen we meer informatie geven over de dienstverlening van Rensie Flex en Flexible Human Services bij internationale arbeidsbemiddeling.

Bij veel van onze opdrachtgevers is er een schrijnend tekort aan personeel. Steeds meer functies zijn moeilijk vervulbaar, gaan met steeds grotere moeite of kunnen helemaal niet worden ingevuld. Wij willen onze dienstverlening blijven uitvoeren en alle openstaande vacatures voor onze opdrachtgevers vervullen. Voor sommige specifieke functies lukt het niet om geschikte kandidaten te vinden binnen Nederland en zelfs binnen Europa, dus moeten we buiten de Europese grenzen zoeken.

Onze focus ligt op IT, Techniek & Laboratoria talenten

Dankzij de samenwerking met ons moederbedrijf, Flexible Human Services, kunnen wij kennismigranten op de juiste manier begeleiden en huisvesten. Wij verzorgen SNF-gecertificeerde huisvesting en vervoer. Flexible Human Services doet dit al meer dan 20 jaar met arbeidsmigranten binnen de EU, waardoor de stap naar het werven buiten de Europese grenzen een goede aanvulling van ons totaalpakket is.

Flexible Human Services, onderdeel van de Dutch Employment Group, is al meer dan 20 jaar partner in internationale arbeidsbemiddeling. Begonnen in 2002 als een klein hecht team, zijn we uitgegroeid tot een professionele organisatie met meer dan 2000 uitzendkrachten die dagelijks voor meer dan 200 bedrijven werken. We zijn innovatief in systemen, hebben gedegen vakkennis en werken volgens de hoogste normen.

WAT WIJ BIEDEN

  • 20 jaar ervaring in het begeleiden van arbeidsmigranten
  • Breed scala aan huisvestingsmogelijkheden
  • Niet alleen zorg voor de arbeidsmigrant, maar eventueel ook voor zijn partner en kinderen. Met de verschillende vacatures binnen onze meer dan 200 verschillende opdrachtgevers kunnen we ook voor partners een passende baan vinden. Niet alleen de kennismigrant, maar ook zijn gezin moet zich thuis voelen in Nederland.

KOM SNEL IN CONTACT MET ONS

Klanten

Bent u op zoek naar hoogopgeleid personeel en overweegt u om kennismigranten aan te nemen van buiten de EU?

Neem dan contact op met Rensie Flex en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het vinden van de juiste kandidaten. Onze ervaren en professionele team staat klaar om u te helpen bij uw zoektocht naar talentvolle werknemers.

Kandidaten

Bent u een hoogopgeleide professional buiten de EU en overweegt u om in Nederland te werken?

Neem dan contact op met Rensie Flex en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het vinden van een geschikte baan en bij het vereenvoudigen van het toelatingsproces. Wij bieden niet alleen een versnelde toelatingsprocedure, maar ook huisvesting en vervoer, zodat u zich snel thuis kunt voelen in Nederland. Ons ervaren team staat klaar om u te ondersteunen bij het vinden van de juiste baan en bij uw verhuizing naar Nederland. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe wij u kunnen helpen bij uw carrière in Nederland.

Contact

NIEUWSGIERIG WAT KENNISMIGRATIE VOOR JOU KAN BETEKENEN?

Back To Top